søndag, juli 03, 2005

Endelig ferie med sol på østlandet

Det er så deilig å være et sted sola skinner igjen. Vestlandet er ikke noe blivende sted for en som er født og oppvokst i Vestfold.

Nå har vi begynt ferien vår. Vi skal ha fri to uker nå. Resten tar vi til høsten en gang. Har jo gavekort på Ving og må jo ta oss tid til bryllupsreisa snart.

Eirik har ikke begynt ferien enda og det er bare jeg og bikkjene som er på Nøtterøy foreløpig. Eirik mått jobbe, det var jo ungkarsfestivalen i helgen.

Herman og jeg har deltatt i klasse II i lydighet igjen denne helgen. Dobbelt stevne i sandefjord. Det gikk ikke så aller verst, men nulla på hoppet begge dagene. Dette er så merkelig, for dette pleier å gå så bra på trening, ALLTID. Det skjer noe i ringen, han blir usikker på hva han skal gjøre virker det som. Han hopper fint, men det er enten sitten eller hoppet tilbake som går galt.

Det er jo mye å trene videre på, men det er jo ikke så lenge siden vi rykka opp i klasse II heller da. Det går jo framover. Vi gjør det litt bedre for hver gang. :-)

I morgen skal Tintin til pers på valpekurs. Det blir gøy. Vi har meldt oss på intensivkurs ved oslo hundeskole. Hadde egentlig også meldt oss på klikkerkurs til helgen, men meldte oss av igjen. Det kan jo bli litt for mye av det gode også.

Caroline

Ingen kommentarer: