mandag, april 04, 2005

Endelig på nett

Nå som vi har fått enda en krabat i hus, var det virkelig på tide at dyra fikk sin plass på nettet.

Nå har vi hatt Tintin en uke og alle begynner å tilpasse seg det nye livet. Herman har fått en lekekamerat. De første dagene var Herman sur og ville ikke ha noe med denne nye hunden å gjøre, men etter bare et par dager skjønte Herman at dette egentlig var ganske kult. Her kom det i hus en som ville leke og som gikk fra maten sin hele tiden... Dermed var det ikke vanskelig for herman å godta denne nye hunden.

Vi henta Tintin på søndagen i slutten av påsken og den første uka hadde matmor Caroline fri for å ta seg av den nye babyen i huset. Denne uka har det ikke skjedd annet enn at alle har blitt bedre kjent med hverandre. Tintin har virkelig falt til ro her og det er flott å se han sove i senga sammen med Herman.

Tintin må raskt lære seg å kjøre i bil. Dette kommer han jo til å oppleve mye av framover. og i løpet av kort tid nå har han vært på flere lange kjøreturer. Bortsett fra da vi hentet han i Sandnes hos Helene (oppdretteren hans), så har han vært med i Taxin til matfar Eirik og på jobben til matmor Caroline. Buret har blitt et trygt og godt sted å være og da er det ikke noe sak å reise på tur.

Nå er det seint å på tide å legge både hunder og folk her. Tintin må motvillig flyttes fra armkroken til Herman og til sitt eget bur.

Ingen kommentarer: