fredag, april 08, 2005

Hundetreff torsdag 7. april

I dag var det tid for hundetreff på Sand igjen. Det var øsende regn, så vi tok det med ro på vei nedover. Det har vært dårlig oppmøte de siste ukene og det pleier i hvertfall ikke bli bedre med sånt vær. Til vår store glede var det noen som ventet på oss ved dyrebutikken. Herman og Tintin var så heldige å bli kjent med en 10 mnd gammel boxser gutt. Han var full av liv og gærninger og de fant fort tonen.

Tintin fikk ikke være med, han er litt for liten til lange turere enda, så han måtte sitte i bilen mens vi andre gikk tur. Hundene løp løse over en time og de koste seg veldig.

Vi var på kino på kvelden og Tintin ble plassert i et stort bur i stua. Filmen varte mye lenger enn vi trodde og Tintin var ikke blid da vi kom hjem. Han har begynt å bli flink til å sitte i buret sitt, men nå hadde vi vært borte for lenge. Han var veldig stressa og hadde bæsja i buret og tråkka det utover. Stakkars, så nå begynner vi med forsiktig burtrening igjen for å få roen tilbake. Han var veldig urolig i buret i natt. Håper ikke vi har ødelagt for mye med vårt "kinostunt".

Caroline

Ingen kommentarer: