tirsdag, april 05, 2005

Tirsdag 5. april

I dag har Caroline meldt på Herman på lydighetskonkurranse i Tønsberg 30. april. Så nå begynner treningen igjen. Herman har tidligere stilt tre ganger i kl 1. Han er en typisk labrador som bare tenker på to ting.. mat og tisper. Så han blir lett distrahert når maten ikke kommer under konkurransen. Da tar han seg gjerne en tur for å hilse på noen fine "damer" utenfor ringen. Sånn er det bare med den saken desverre, men han blir flinkere og flinkere.

I dag har Tintin og Herman vært på suldalsosen å trent lydighet. Eller Tintin hadde nok med bare være der han da. Han liker ikke det kalde regnet og ville helst ligge under teppet i buret sitt.

Herman var flink i dag. Vi gikk igjennom nesten hele programmet i klasse 1. Lillian var også på trening med sin shæfer tispe Dixi. Etterhvert kom også mora til Lillian med en av elghund valpene deres på 5 mnd. Tintin var ikke redd selv om denne valpen var stor som en voksen hund. Det var heller Tintin som skremte den store valpen. Lille tøffingen vår. Kanskje det er naglehalsbåndet som gjør han så selvsikker :-)

Nå er det tid for senga. Tintin har sovna på fanget mitt her, så da er det vel kvelden da...

Ingen kommentarer: